dijous, 9 de febrer del 2017

COM ET DIUS? QUÈ VOLS SER DE GRAN?

ELS ALUMNES DE QUART DE L’INSTITUT  SÓN ENTREVISTATS PELS MÉS GRANS DE L’EDIFICI DE PRIMÀRIA.

El passat dia dijous 12 de gener, els alumnes de l’escola de Secundària del centre Marinada van rebre una visita especial,  els més grans de l’edifici de primària a l’institut per realitzar una entrevista als més grans de  l’institut, els alumnes de quart d’ESO.
El fet va començar quan els alumnes de sisè van estar treballant l’entrevista a classe de català, per poder dur-ne una a terme per ells mateixos. Van acudir a l’institut, on els esperaven els alumnes de quart, disposats a ajudar-los i a passar una bona estona responent a les seves preguntes.
Aquesta entrevista es dividia en tres diferents blocs. El primer eren preguntes sobre el passat referents a experiències de la infància o bé dels primers anys a l’institut.  La segona part de l’entrevista estava dedicada a preguntes sobre el present i, en general, l’adolescència i per últim, la tercera part es referia al futur, i anava des de preguntes sobre el batxillerat fins a preguntes a vint anys vista.
Aquest projecte va tenir una acollida molt positiva entre els alumnes de quart, perquè als estudiants ens agrada fer activitats amb altres cursos que promouen la germanor dins l’escola, que són divertides, i que ajuden als més petits amb els seus treballs.

Alumnes de 4t d’ESO


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada