divendres, 4 de desembre del 2015

EL NOSTRE PETIT “FILM”

Octubre 2015

Som els alumnes de quart d’ESO i aquest primer trimestre estem fent un curtmetratge. Hem fet 3 grups d’aproximadament 10 persones i a cada grup han d’haver-hi persones de plàstica, informàtica i tecnologia. Cada grup ha d’elaborar el procediment de cada curtmetratge. La Berta Llargués, ex alumna i estudiant de Comunicació Audiovisual, assistirà en algunes classes per ajudar-nos a dur a terme cada curtmetratge.

Primer vam pensar el tema que volíem tractar a la pel·lícula, seguidament vam repartir-nos els càrrecs, que eren; el director, el guionista, els actors, els maquilladors, els càmeres... com que som pocs, més d’un té més d’un càrrec. Després de tot això, vam elaborar el nostre guió, que és la fase en què ens trobem ara i quan ho acabem, gravarem i editarem, ja us anirem explicant!




Novembre 2015

L’altre dia va venir la Berta i ens va ensenyar un curtmetratge que ha hagut de fer a la universitat, ens va explicar el procediment que havia utilitzat i tot el que havia comportat aquell curt, ens va explicar que ella es va encarregar de la producció, que consisteix en crear les condicions per gravar. Va ser molt interessant i ens va donar moltes idees.

Quan tinguem els curts acabats, potser, els presentarem en concursos!

Continuarà...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada