divendres, 6 de novembre del 2015

Castanyada 2015

Dissabte dia 24 d’octubre, es va celebrar la Castanyada al centre del nostre poble. Com cada any, els nens petits disfressen els seus moniatos d’una temàtica lliure per poder ser exposats en aquesta petita fira. Per la seva participació, cada nen obtenia un regal; diferent cada any. Enguany l’obsequi han estat dues raquetes de tennis amb pilotes.
Nosaltres, som els alumnes de 4t d’ESO de l’Escola Marinada i hem participat en aquesta petita celebració de la castanyada, posant una parada amb la finalitat de guanyar diners per al viatge de fi de curs.
Vam organitzar aquest esdeveniment amb l’ajuda dels nostres tutors i dels nostres pares. Havíem de pensar tot el que volíem vendre i invertir uns pocs diners per persona per poder començar la compra. La nostra idea va ser vendre xocolata calenta amb melindros, llaminadures, Kit-Kat, Crunch i aigua. A més a més, vam decidir pintar la cara dels nens més petits i les ungles a tothom que vulgués.
Com que a classe som 27 persones, ens vam dividir els torns d’assistència a la fira per poder tenir una bona organització, de manera que vam fer grups d’entre 5 i 7 persones per repartir les hores.
La fira va començar a les 17:00 però el primer grup va haver d’assistir una hora abans juntament amb alguns pares per preparar-ho tot, i va ser finalitzada a les 20:00 però igual que el primer grup, l’últim es va haver de quedar una hora més per recollir-ho tot .
Amb tot això vam poder treure un molt bon benefici per al nostre viatge.
Os anirem informant de les noves activitats que farem durant el curs.

Os esperem a tots a la fira santa Llúcia el pròxim mes de desembre.Alumnes de 4t preparant xocolata desfeta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada